Logo Søyland hundehotell

Vi tilbyr klipp, vask, ørerens og kloklipp for hunder av alle raser.


Simona, vår utdannede hundefrisør, er lidenskapelig opptatt av sitt yrke! Hun vil gjøre sitt ytterste for å oppfylle dine ønsker.


Hun forstår viktigheten av å ivareta både hundens utseende og trivsel, og tar hensyn til hundens beste ved  håndtering av  floker eller det å ta hensyn til eventuell frykt for håndtering.


Har du spesielle ønsker eller planer om å delta på utstillinger? Ta gjerne kontakt med oss på forhånd for å sjekke om Simona kan klippe/frisere akkurat din hunds pels etter dine ønsker.


Hun er dedikert i jobben sin og du kan stole på at din hund er i de beste hender hos Simona!

"Luksuriøs Hundevask – Priser og Tjenester


Gi hunden din den ultimate velværeopplevelsen med vår profesjonelle hundevask. Vi tilbyr skreddersydde tjenester som passer for alle raser og størrelser. Vår dedikerte og erfarne hundefrisør vil sørge for at din firbente venn får en grundig rengjøring og føler seg fresh og velduftende.


Priser vask fra:

  • Liten hund fra: 499kr.
  • Medium hund fra: 599kr.
  • Stor hund fra: 699kr
  • Ekstra stor hund fra: 799kr

Vår hundefrisør tar hensyn til hundens individuelle behov og vil skape en trygg atmosfære under hele behandlingen. Vi bruker kun høykvalitetsprodukter som er skånsomme for hundens hud og pels, og vi tar også hensyn til eventuelle spesielle behov eller sensitiviteter.

Ta kontakt med oss i dag for å bestille en luksuriøs hundevask som vil etterlate hunden din ren, myk og strålende. Vi ser frem til å ta vare på din firbente venn med vår ekspertise og kjærlighet!

Profesjonell Hundeklipp og Vask – Priser og Tjenester


Gi hunden din en fantastisk makeover med vår skreddersydde klippetjeneste. Vår dyktige hundefrisør er dedikert til å skape den perfekte stilen og samtidig sikre at hunden din føler seg komfortabel og avslappet.


Priser klipp fra:

  • Liten hund fra: 1190kr.
  • Medium hund fra: 1390kr.
  • Stor hund fra: 1549kr
  • Ekstra stor hund fra: 1899kr

Vår hundefrisør er eksperter på å håndtere ulike pelstyper og vil skape en stil som passer perfekt til din hund. Vi tar hensyn til både utseende og komfort, og sørger for at vasken er skånsom og gir hunden en frisk og velduftende pels.

Vi bruker kun toppkvalitetsprodukter og moderne teknikker for å oppnå best mulig resultat. Vårt mål er å skape en behagelig opplevelse for hunden din, samtidig som vi leverer enestående klippekunst.


Ta kontakt med oss i dag for å bestille en klipp- og/eller vaske som vil gi hunden din en fantastisk forvandling. Vi ser frem til å ta vare på din firbente venn og la den skinne med stil og glede!"FLOKER

For å oppnå det beste resultatet ber vi deg vennligst velge "Floke-tillegg" dersom hunden din har floker eller har ekstra tykk pels som krever ekstra tid og oppmerksomhet.


Vær oppmerksom på at dersom hunden har floker og tiden som kreves for behandlingen overstiger den avsatte tiden, vil det påløpe ekstra kostnad for å dekke den ekstra tiden som brukes på floker.


I noen tilfeller kan det være best for hunden og økonomisk lurt å klippe hunden helt kort for å kunne klippe den jevnt og pent.

Dette vil bli vurdert av vår hundefrisør i samråd med deg, og vi vil gi deg råd og anbefalinger basert på hundens behov.


Vi ser frem til å gi din hund den beste pleien og stell, og ønsker å sikre at den ser og føler seg fantastisk!"

Øvrige priser:

I tillegg til våre vask- og klipptjenester, tilbyr vi også ekstra pleie og detaljbehandling for din hunds velvære.


Negleklipp: 250kr.

Vi klipper neglene på en forsiktig og skånsom måte, slik at din hund opprettholder sunne og friske poter.


Detaljklipp av poter eller snute: fra 350kr

For å gi din hund et ekstra stilig preg, tilbyr vi også detaljklipp av poter eller snute.


Vær oppmerksom på at disse tjenestene kan bestilles separat, både i tillegg til vask og fullklipp, og som individuelle behandlinger.

Vår mål er å tilby og imøtekommer alle behovene til din firbente venn.


Ta gjerne kontakt med oss for å avtale en tid eller for ytterligere informasjon om våre øvrige tjenester.

Vi ser frem til å gi din hund den ekstra omsorgen den fortjener!"


Hos oss er det gøy å være hund!