Logo Søyland hundehotell

Betingelser hundefrisør


 • Betingelser for behandling hos oss:


  • 1. Avbestilling: Avbestillinger må skje minst 24 timer før avtalt oppmøtetidspunkt. Hvis du ikke avbestiller innen denne tidsrammen, vil du bli belastet grunnprisen for den avtalte behandlingen.

  • 2. Behandlingstid og floke tillegg: For å oppnå de beste resultatene, ber vi deg vennligst velge "Floke-tillegg" hvis hunden din har floker eller har ekstra tykk pels som krever ekstra tid og oppmerksomhet. Er du usikker er du velkommen til å ta kontakt med oss. 
  • 3. Ekstra tid for flokete hunder: Hunder som blir levert til oss med flere floker enn forventet og som krever ekstra tid, vil bli håndtert som følger:
   - Hvis det er andre kunder etter deg, kan det hende vi ikke har nok tid til å fullføre eller gre ut alle flokene.
   - Hvis det er tilgjengelig tid etter deg, vil vi fullføre behandlingen, men det vil påløpe en ekstra kostnad på 250 kr per påbegynte halvtime for den ekstra tiden som kreves.

   • 4.Kort klipp for alvorlig flokete hunder: I noen tilfeller kan det være nødvendig og økonomisk gunstig å klippe hunden kort for å sikre en jevn og pen klipp. Dersom hunden din har så mange floker at det ikke er forsvarlig å gre dem ut, vil vi utføre en kort klipp av hunden. Det kan være vanskelig å vurdere flokene nøyaktig, spesielt på krøllete hunder, før de er i salongen. Du må informere oss hvis du ikke ønsker at vi skal klippe hunden kort i slike tilfeller.

   • 5. Tydelig instruksjon for ønsket utseende: Du må gi tydelige instruksjoner for hvordan du ønsker at hunden din skal se ut etter behandlingen, slik at vi kan tilpasse klippen i henhold til dine ønsker.

   • 6. Rett til å nekte tjenester: Vi forbeholder oss retten til å nekte tjenester hvis hunden din er i dårlig helse, oppfører seg aggressivt, eller av andre grunner som anses som nødvendig for sikkerheten til både hunden og hundefrisøren.

   • 7. Betalingsbetingelser: Betaling gjøres på salongen etter at behandlingen er utført. Vi aksepterer kontanter, vipps og kort.

   • 8. Fraskrivelse av ansvar for veterinærkostnader: Du som kunde er ansvarlig for eventuelle veterinærkostnader som kan oppstå som følge av behandlingen eller eventuelle skader på hunden din under behandlingen.


   Vi håper disse betingelsene gir klarhet og sikrer en positiv opplevelse for deg og din hund når dere besøker hundefrisøren.