Logo Søyland hundehotell

🐾 Møt Maria, den engasjerte lederen!🐶

Maria er dedikert og kunnskapsrik innen hundefaget.


Gjennom flere år har hun opparbeidet seg en solid kunnskap innen hund. Hun har blant annet 2 utdanninger som hundeinstruktør og er godkjent som faglig leder i dyrefaget av Rogaland fylkeskommune.


Hun har stor interesse i å forstå hundeadferd og hundetrening.   


Hun har hele livet ønsket seg å jobbe med hund og når drømmen ble virkelig var målet og tilby et “femstjerners” hundehotell hvor hundene elsker å være og gleder seg til å komme tilbake til. Det er viktig for Maria at alle kunder skal føle seg møtt og føle seg trygge på å forlate sin hund i våre hender.

 

Marias bånd til hunder strekker seg utover hennes yrkesliv. Hun er en stolt eier av tre flotte Vorstehhunder, hvorav to aktivt konkurrerer innen rallylydighet. Den eldste, har vært en god jakthund, men er nå blitt pensjonist.

De er ofte å møte når hun holder kurs. 

🐾 Møt Elin, vår dedikerte nestleder med

lidenskap for Hunder! 🐶

Med sitt daglige ansvar for å sikre trivsel for våre pelskledde gjester, spiller Elin en avgjørende rolle for hundene på hotellet. Hun sørger for å sikre et godt og trygt opphold for alle. 


Elin har jobbet på hotellet siden 2018 og har vokst enormt i sin rolle. Hennes engasjement og dedikasjon har gitt henne omfattende kunnskap om å håndtere driften av vårt hotell og sikre høy standard for omsorg for våre kjære firbeinte venner. 


Elins store interesse for hunder er tydelig både i hennes yrkesliv og personlige liv. Hun finner stor glede i å trene sine egne hunder, Bichon frise som heter Mille og brasiliansk terrier som heter Togo.  


Elin er under utdanning i dyrefaget i tillegg til å ta instruktørutdanning for å utvide sin kunnskap enda mer.

🐾 Møt Simona, vår dyktige hundefrisør! 🐶


Simona er en dyktig, ivrig og utdannet hundefrisør fra Tauro Grooming Academy i Litauen. 


Hun verdsetter positiv håndtering og legger stor vekt på å skape en trygg og god atmosfære for sine firbeinte kunder. Simona er alltid opptatt av å oppnå fine resultater, og hun kan bruke uendelig tid på å stelle og finpusse på pelsen om tiden tillater det.


Simona ønsker alltid å lære mer. Hun har derfor nylig tatt et kurs i Fear Free håndtering rettet mot hundefrisører, hvilket har utvidet hennes kunnskap til å håndtere hunder på en stressfri måte. Etter sommeren vil hun også begynne på et nappekurs på Norges Hundefrisør Skole i Horten, som vil gi henne ytterligere kompetanse og mulighet til å tilby enda bredere tjenester til våre firbeinte gjester.


Hos Simona kan vi være sikre på at våre firbeinte venner er i de beste hender når de besøker vår SPA avdeling.

🐾Møt Julie, jenta som virkelig elsker hunder! 🐶


Helt siden barndommen har hun hatt en dyp interesse for dyr og drømt om å få jobbe med hunder.


Julie er stolt eier av en nydelig dobermann som heter Atlas. Og med det følger store planer for trening og deres fremtid sammen. 


Hun er utdannet innen dyrefaget og med sin tidligere arbeidserfaring fra veterinærkontor, har hun opparbeidet seg kunnskap og ferdigheter som gjør henne til vår "spesialist" på negleklipping. Med en nøyaktig hånd og forsiktig tilnærming sikrer hun at våre firbeinte gjester har en trygg opplevelse ved negleklipping.


Julie har også bidratt som frivillig hos dyrebeskyttelsen, hvor hun har vist sin dedikasjon og omsorg for dyr i nød. Hennes lidenskap for hunder og hennes ønske om å lære mer gjør henne til en verdifull del av vårt team. Hun er dedikert og gir omsorg og oppmerksomhet til hver eneste hund på hotellet.

🐾Møt Amalie, vår yngste medarbeider som sprer glede blant hundene på hotellet. 🐶


Alder er ingen hindring for henne, og hun skaper mye moro og trivsel for våre firbeinte gjester. Vi er heldige som har Amalie som en del av vårt team!

Amalie har stor kjærlighet for hunder og har vokst opp med dem som en del av familien. Hjemme har hun en vakker Cane Corso, som heter Shankly.


Amalie er begeistret for å jobbe med hunder og liker å tilbringe tid sammen med dem. Hennes entusiasme og engasjement skaper en positiv atmosfære på hotellet, og hundene trives i hennes selskap.


Selv om Amalie er vår yngste medarbeider, er hun en uvurderlig del av teamet. Hennes kjærlighet for hunder og hennes evne til å skape et trygt og godt miljø gjør henne til en pålitelig og omsorgsfull person.  

Hos oss er det gøy å være hund!