Logo Søyland hundehotell

Velkommen til Søyland Hundehotell

Vi tilbyr førsteklasses tjenester som hundehotell, dagpass, hundefrisør og kurs – alt under ett tak!


Gi hunden din den luksusen den fortjener! Hos Søyland Hundehotell får du enestående omsorg og profesjonelle tjenester som vil få halen til å logre av glede!

Ta kontakt med oss i dag og oppdag en verden av hundeopplevelser hos Søyland Hundehotell!

Ditt trygge og omsorgsfulle valg for hundepass!


Vi forstår at hunden din er en viktig del av familien, og vi ønsker å gi din hund den beste omsorgen og oppmerksomheten den fortjener. Hos Søyland Hundehotell møter du et team av lidenskapelige hundeentusiaster som brenner for å skape positive opplevelser for hunder i trygge omgivelser. Les mer om oss


Vår prioritet er å sikre at hunden din føler seg som hjemme hos oss. Alle våre ansatte er genuint interessert i hunder og har et sterkt engasjement for deres velferd. Vi er stolte over å være en godkjent lærebedrift, og dette understreker vår forpliktelse til faglig kompetanse og kontinuerlig læring innen hundeomsorg.


Når du velger Søyland Hundehotell, kan du være trygg på at din firbente venn vil bli ivaretatt av erfarne og kunnskapsrike personer. Vi skaper et miljø hvor hunden din kan trives og føle seg trygg, samtidig som den får rikelig med oppmerksomhet, lek og omsorg.


Gi din hund den beste omsorgen og oppmerksomheten den fortjener - vi ser frem til å ønske dere velkommen!

Hos oss er det gøy å være hund!