Logo Søyland hundehotell

Søyland Hundehotell er et femstjerners hotell som ligger i naturrike omgivelser i Hå kommune. 


Vi har bred kompetanse innen hund og tilbyr mye mer en bare overnatting på hotellet.


Hotellrommene er gode, varme og godt ventilerte. Innendørs har vi et stort utvalg av bamser og et sofahjørne for lek og kos!


Utendørs har vi store inngjerdede friområder hvor gjestene våre kan leke og boltre seg så mye det vil, enten alene eller sammen med andre hunder! Her finnes det også leker for enhver smak. 


SPA-avdelingen vår åpnet i 2022 hvor dyktige Simona vasker og klipper hunder, her kan du også booke tid til din hund uavhening om den er på overnatting eller ikke.


Kursrommet vårt er innendørs, her finner du alt du trenger for rallylydighet og lydighet, samt hopphinder og slalåm til agility!

Alle våre kurs holdes av utdannede instruktører!


Følg oss på Sosialemedier 

Alle opphold hos oss krever gyldig vaksinekort. 

Se informasjon om vaksine her


På hotellet er det luftig og rent inne. Vi har et eget sofahjørne for kos og har et godt utvalg av bamser og leker til enhver smak.

søyland hundehotell

Hos oss har vi utdannet hundefrisør og hun gjøre det hun kan for å imøtekomme dine ønsker.


Les om Simona og salongen her


Gjennom å være en del av faste kunder på dagsenteret vil hunden din kunne treffe sine venner hver uke for lek og moro

HOS OSS ER DET GØY Å VÆRE HUND!

Vi har vært heldige nok til å få til en avtale med Jæren jakt- og fiskeforening om kjøp av Sportman’s Pride hundefôr. Sportman’s pride leverer fôr med svært høyt fett og proteininnhold og lite ‘tomme kalorier’. Det er et allergivennlig fôr, og vi har et stort utvalg med forskjellige fôrtyper fra Sportman’s pride slik du kan være sikker på at hunden din får et fôr som passer bra om den skal ha mye eller moderat med energi i fôret.


Vi driver også med videresalg av Sportman’s Pride hundefôr. Vi selger fôret til veldig konkurransedyktige priser. Medlemmer av Jæren jakt- og fiskelag får kjøpt fôret hos oss til deres uslåelige medlemspriser.

Du kan selvfølgelig ta med eget fôr om du ønsker. Da forer vi med dette uten tillegg i prisen.